تحولات منطقه

فرمانده نیروی انتظامی خراسان‌شمالی گفت: یک تن و ۲۱۲ کیلوگرم انواع مواد مخدر در استان در نیمه نخست امسال کشف شد.

کشف یک تن و ۲۱۲ کیلوگرم مواد مخدر در خراسان‌شمالی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، سردار علی ندرخانی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته بجنورد اظهار کرد: مقابله با مواد مخدر از اولویت‌های نیروی انتظامی است و اقدامات پلیس در این زمینه با جدیت دنبال می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت تصادفات جاده‌ای استان افزود: در یک سال گذشته بیش از ۹ هزار فقره تصادف برون‌شهری در خراسان‌شمالی ثبت شده است که ۴۶ درصد این حوادث در محورهای روستایی رخ داده است.

۲۰۵ نفر در تصادفات برون‌شهری جان باختند

فرمانده انتظامی خراسان‌شمالی اظهار کرد: طی این مدت ۱۸۴ فقره تصادف فوتی در محورهای برون‌شهری استان رخ داد که بر اثر آن ۲۰۵ نفر جان خود را از دست دادند.

ندرخانی افزود: در تصادفات درون‌شهری نیز ۵۸ نفر جان باختند که بخش قابل توجهی از جان‌باختگان را موتورسیکلت‌سواران و عابران پیاده تشکیل می‌دهند.

وی با تاکید بر ضرورت ارتقای فرهنگ ترافیکی و رعایت قوانین رانندگی خاطرنشان کرد: کاهش تصادفات و تلفات ناشی از آن نیازمند مشارکت جدی مردم است و رعایت قوانین می‌تواند نقش مهمی در پیشگیری از حوادث داشته باشد.

فرمانده انتظامی خراسان‌شمالی گفت: پلیس در کنار اجرای برنامه‌های پیشگیرانه و آموزشی، با تخلفات حادثه‌ساز و رانندگان متخلف برخورد قانونی خواهد کرد.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha